• TopBanner1
 • TopBanner2
 • TopBanner3
 • TopBanner1
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
bleft2
blef3
bleft4
bleft5
bleft6
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ » ΑΣΦΑΛIΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Μειωμένο εισόδημα - Αυξανόμενα έξοδα = Ανασφάλεια

Στα χρόνια της παραγωγικής σας ηλικίας το σταθερό σας εισόδημα είναι αυτό που καλύπτει τα έξοδά σας όπως επίσης εξασφαλίζει και τις τυχόν αποταμίευσεις σας. Είναι γεγονός ότι η προσωπική σας ευημερία και της οικογένειάς σας εξαρτάται άμεσα από την συνεχόμενη και ανεμπόδιστη ροή του εισοδήματός σας.

Έχετε σκεφτεί όμως τι θα συμβεί εάν ένα ατύχημα ή ασθένεια, που μπορεί να προκύψουν οποιαδήποτε στιγμή, σας αναγκάσει να μην μπορείτε να εργαστείτε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα με ενδεχόμενο οικονομική ανατροπή της ζωής σας καθώς και της οικογένειάς σας. Σε μία τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι η ομαλή ροή εισοδήματός σας να διακοπεί, ενώ τα έξοδά σας αυξάνονται και κατά συνέπεια η χρημοταδότηση των καθημερινών αναγκών αλλά και χρεών να μην επαρκεί και αυτά να συσσωρεύονται.

                                                                                  

Υπάρχει λύση;  

Η λύση βρίσκεται στην "ασφάλεια εισοδήματος". Μπορείτε να προνοήσετε ώστε με ένα ελάχιστο μέρος από το εισόδημά σας στη παραγωγική φάση της ζωής σας, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις οικονομικές συνέπειες από την απώλεια του εισοδήματός σας, που είναι και το πιο σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες δημιούργησαν για εσάς προγράμματα αναπλήρωσης του μηναίου σας εισοδήματος, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της ζωής σας χωρίς άγχος για το αύριο το δικό σας και της οικογένειάς σας.

Η ασφάλεια εισοδήματος σας εξασφαλίζει αποζημίωση, ανάλογα με το μηνιαίο εισόδημα που έχετε δηλώσει κατά την αίτηση ασφάλισης,  αν ένα  ατύχημα ή ασθένεια σας εμποδίζει πρόσκαιρα να ασκείτε το επάγγελμά σας. Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα  (μισθωτό ή ελεύθερο επαγγελματία) που εργάζεται και επιθυμεί ακόμη και σε ενδεχόμενη προσωρινή ανικανότητά του για εργασία (που μπορεί να είναι και πολύμηνη) να εξασφαλίσει το εισόδημά του.


Κάντε τη σωστή επιλογή προγράμματος

Έχετε την ευελιξία να επιλέξετε μέσα από μία γκάμα αρκετών διαφορετικών συνδυασμών προγραμμάτων που σας παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες ανάλογα με τη διάρκεια της ανικανότητας για εργασία αλλά και του επιθυμητού ποσού της ημερήσιας αποζημίωσης.

Τι σας προσφέρει;

 • Αναπλήρωση του εισοδήματός σας, σε ποσοστό ακόμη και 70%.
 • Δυνατότητα επιλογής κάλυψης ακόμη και από την 1η ημέρα της αδυναμίας σας για εργασία λόγω ατυχήματος και από την 7η ημέρα λόγω ασθένειας.
 • Διαφοροποίηση ασφαλίστρου. Καταβολή δίκαιου ασφαλίστρου ανάλογα με την επαγγελματική κατηγορία που ανήκετε.

Ποιό είναι το κόστος;

Το τελικό ασφάλιστρο διαμορφώνεται ανάλογα με:

 • το ασφαλιζόμενο μηνιαίο εισόδημα
 • τη συχνότητα καταβολής των ασφαλίστρων
 • το επάγγελμά σας
 • την κατάσταση της υγείας σας
 • την επιλογή μεταξύ των ημερών αναμονής για την έναρξη καταβολής της αποζημίωσης

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση Εισοδήματος:

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

 

bright5