• TopBanner1
  • TopBanner2
  • TopBanner3
  • TopBanner1
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
bleft2
blef3
bleft4
bleft5
bleft6
ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ/ΣΥΝΤΑΞΗ/ΕΠΕΝΔΥΣΗ » UNIT LINKED

Περιγραφή

UNIT LINKED
UNIT LINKED

Τα Unit Linked ασφαλιστικά προϊόντα απευθύνονται σε εσάς που είστε σε θέση να αναλαμβάνετε κινδύνους. Δηλαδή, σε εσάς που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε μεγαλύτερο ρίσκο για να διεκδικήσετε τις τυχόν μεγαλύτερες αποδόσεις.

Τα προϊόντα Unit Linked σας παρέχουν  ένα σύνολο επενδυτικών επιλογών, μέσω των οποίων μπορείτε να προσδιορίσετε τον συνδυασμό επένδυσης που ταιριάζει στους στόχους σας. Δεν είναι τίποτε άλλο από ασφαλιστήρια συμβόλαια που αντιπροσωπεύουν μακροχρόνια επένδυση και επιδίωξη υψηλών αποδόσεων και τα οποία επενδύουν σε Αμοιβαία Kεφάλαια και παρέχουν, πέραν των επενδυτικών επιλογών, και ασφαλιστική προστασία. Η ασφαλιστική προστασία, η οποία εξ ορισμού πρέπει να είναι μια μακροχρόνια επένδυση, δίνει μια διαφορετική διάσταση στα προϊόντα αυτά συγκριτικά με τα απλά αμοιβαία κεφάλαια.

Το Unit Linked σας παρέχει απόλυτη διαφάνεια ως προς τον τρόπο επενδύσεως των χρημάτων σας και την ενημέρωσή σας για την πορεία της αξίας του συμβολαίου σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε σε ημερήσια βάση από τον Τύπο την αξία των μεριδίων των Αμοιβαίων Κεφαλαίων του λογαριασμού σας.

Επιπλέον αποταμιεύοντας συστηματικά και αξιοποιώντας τις δυνατότητες των διεθνών αγορών για υψηλές αποδόσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τη σύνταξή σας. Έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα συνδεδεμένο με  unit linked συμπληρώνεται αποτελεσματικά το εισόδημά σας και αποκτάται μια σύνταξη με πραγματική αξία. 

 

Εννοείται βεβαίως ότι λόγου του επενδυτικού ρίσκου που χαρακτηρίζει τα προϊόντα Unit Linked, θα πρέπει να είστε διατεθειμένος και προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο οι τοποθετήσεις που έχετε επιλέξει να μην έχουν τις αναμενόμενες αποδόσεις. Για τον λόγο αυτό φροντίστε να απευθύνεστε σε επαγγελματίες που διαθέτουν γνώση και εμπειρία ώστε να εκμεταλλεύεστε κάθε φορά ορθολογικά και με αξιοπιστία τις όποιες επενδυτικές ευκαιρίες παρουσιαστούν.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για Επένδυση - Αποταμίευση:

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

 
<< Προηγούμενο  |  
bright5