• TopBanner1
  • TopBanner2
  • TopBanner3
  • TopBanner1
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
bleft2
blef3
bleft4
bleft5
bleft6
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
 

Tα σημεία που κάνουν τη διαφορά μας

Εμπειρία - Σιγουριά

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της IGR Insurance έπειτα από εμπειρία 26 ετών και έχοντας βαθιά γνώση της ασφαλιστικής αγοράς με διαρκή επαγγελματική εκπαίδευση, είναι σε θέση να σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο για εσάς, την οικογένειά σας καθώς και την περιουσία σας, και να σας προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεστε και την ασφάλεια σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Πιστοποίηση

Η IGR Insurance Brokers P.C ακολουθεί τα μοντέλα ασφαλιστικής ποιότητας MQI όπου και είναι πιστοποιημένο μέλος έχοντας σαν δεδομένο το έντυπο έρευνας αναγκών του κάθε πελάτη.

Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις.

Η IGR Insurance διερευνά την ασφαλιστική αγορά για λογαριασμό σας και σας ενημερώνει ποια εταιρία ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Στόχος μας η εξεύρεση της καταλληλότερης ασφαλιστικής  εταιρίας, με δεδομένο πάντα την ανάλυση των αναγκών σας μέσω του ειδικού δελτίου αναγκών, που να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της, στη σωστή τιμή.

Εξυπηρέτηση

Η φιλοσοφία της IGR Insurance είναι πελατοκεντρική έχοντας στο επίκεντρο τη συνεχή εξυπηρέτησή σας, απαντώντας στα ερωτήματά σας με σεβασμό και κατανόηση. Το προσωπικό που εργάζεται κοντά μας είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο και είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επαγγελματισμό σε κάθε σας πρόβλημα. Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι για εμάς πρωτεύον μέλημα.

Δίπλα σας σε κάθε στάδιο της ζωής σας

Οι άνθρωποι της IGR Insurance φροντίζουν τη διατήρηση της διαπροσωπικής σχέσης μέσω ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας για παροχή πληροφοριών και συμβουλών για οποιοδήποτε ασφαλιστικό θέμα και ιδιαίτερα εάν παρουσιαστούν δύσκολες στιγμές ( τηλέφωνο ανάγκης 693 222 0712 ).

Συνεχής ενημέρωση

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από έντονες οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις με αποτέλεσμα νέες μορφές κινδύνων να εμφανίζονται στη ζωή μας. Η IGR Insurance είναι κοντά σας, σύμμαχος στο σημερινό απρόβλεπτο περιβάλλον με διαρκή έρευνα αγοράς και συνεχή ενημέρωση για νέα, σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα και καλύψεις που ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες ζωής.

 

bright5