• TopBanner1
  • TopBanner2
  • TopBanner3
  • TopBanner1
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
bleft2
blef3
bleft4
bleft5
bleft6
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ » ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας  από Ατύχημα ή Ασθένεια

Στo ασταθές οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλον στο οποίο ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για ασφάλιση είναι επιτακτικότερη από ότι στο παρελθόν. Παραδοσιακά ως λαός ανατρέχαμε στην οικογένειά μας ή στο στενό μας φιλικό κύκλο για οικονομική στήριξη, όταν μας συνέβαινε κάτι απρόοπτο. Τα εισοδήματα των οικείων μας όμως έχουν επίσης επηρεαστεί αρνητικά και η ικανότητα που είχαν στο παρελθόν να μας βοηθήσουν έχει περιοριστεί αισθητά – ενώ η συνδρομή της πολιτείας τείνει να γίνει ελάχιστη. Η παροχή της Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας προστατεύει και διασφαλίζει οικονομικά τα περιουσιακά σας στοιχεία, τις αποταμιέυσεις σας και τα εισοδήματά σας, σε περίπτωση που εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας χάσετε την ικανότητά σας να παράγετε εισόδημα από την εργασία σας.

Η παροχή αυτή δίνεται στον κύριο ασφαλισμένο εφόσον καταστεί ολικά ή μόνιμα ανίκανος να εξασκήσει οποιοδήποτε επάγγελμα που να οφείλεται αποκλειστικά σε ατύχημα ή ασθένεια.

Οι μέχρι σήμερα διαπιστώσεις είναι ότι οι ανικανότητες που διαρκούν μακροπρόθεσμα παρουσιάζονται λιγότερο συχνά από αυτές που διαρκούν για μικρά χρονικά διαστήματα (μερικές εβδομάδες ή μερικούς μήνες). Οι απώλειες ωστόσο στο εισόδημα για μικρής διάρκειας ανικανότητες μπορούν να απορροφηθούν πιο εύκολα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό σε σύγκριση με απώλειες που διαρκούν για σειρά ετών ή για το υπόλοιπο της ζωής ενός ατόμου. Γι' αυτό και η συγκεκριμένη κάλυψη καλύπτει την Μόνιμη Ολική ή Μερική ανικανότητα και προσφέρεται με χαμηλό ασφάλιστρο. Για την πρόσκαιρη ανικανότητα μπορείτε να ενημερωθείται από την κάλυψη της ασφάλισης εισοδήματος.

Τι σας εξασφαλίζει η κάλυψη της Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας;

Η κάλυψη της Μόνιμης Ολικής ανικανότητας για εργασία, έχει σκοπό να σας καλύψει οικονομικά σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εργαστείτε εξαιτίας Μόνιμης ανικανότητας και να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές σας ασχολίες και επιπλέον χρειάζεστε ειδική φροντίδα για τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Η Συμπληρωματική αυτή Ασφάλιση σας καλύπτει ως ασφαλισμένο και σας αποζημιώνει καταβάλλοντάς σας το ασφαλισμένο κεφάλαιο που έχετε επιλέξει εφάπαξ ή τμηματικά.Το κεφάλαιο συνήθως πληρώνεται άμεσα σε μία εώς τρεις δόσεις και διπλασιάζεται σε περίπτωση που οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα.  

Ποιό είναι το κόστος;

 Το τελικό ασφάλιστρο διαμορφώνεται ανάλογα με:

  • το κεφάλαιο που θέλετε να ασφαλιστείτε
  • τη συχνότητα καταβολής των ασφαλίστρων
  • το επάγγελμά σας
  • την ηλικία σας
  • την κατάσταση της υγείας σας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας:

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

 

bright5