• TopBanner1
 • TopBanner2
 • TopBanner3
 • TopBanner1
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
bleft2
blef3
bleft4
bleft5
bleft6
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ » ΑΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Άμεση Ιατρική Βοήθεια

 

Η παροχή της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας είναι μια μοναδική υπηρεσία που εξασφαλίζει σε εσάς και στην οικογένειά σας ολοκληρωμένες λύσεις  που καλύπτουν την ασφαλή υγειονομική μεταφορά στο κατάλληλο νοσηλευτικό ίδρυμα σε περιπτώσεις εκτάκτων και επειγόντων περιστατικών όπως ατύχημα ή αιφνίδια ασθένεια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης σας παρέχονται  χρήσιμες ιατρικές συμβουλές σε περίπτωση ανάγκης με σωστή και υπεύθυνη ιατρική καθοδήγηση από εξειδικευμένους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Οι εταιρίες που παρέχουν την υπηρεσία της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας έχουν στη διάθεσή τους  δικά τους σύγχρονα μέσα υγειονομικής μεταφοράς, εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς υγείας όπως  αεροσκάφη, ελικόπτερα, ασθενοφόρα οχήματα. Διαθέτουν πλήρες τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, εξειδικευμένο ιατρικό και τεχνικό εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό.

Πώς λειτουργεί η Άμεση Ιατρική Βοήθεια;

Εάν στη δύσκολη στιγμή, σε περιπτώσεις ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος, βρίσκεστε μακριά από την μόνιμη κατοικία σας ή σε περιοχή που είναι αδύνατη η ιατρική σας περίθαλψη, η υπηρεσία της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας με άμεση ανταπόκριση, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σας παρέχει αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού φροντίζοντας εσάς και την οικογένειά σας ώστε να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Για την παροχή των υπηρεσιών και την σωστή σας εξυπηρέτηση, οι εταιρίες που παρέχουν την κάλυψη της Άμεσης Ιατριής Βοήθειας διαθέτουν ένα άρτια οργανωμένο Συντονιστικό Κέντρο που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Με κατάλληλα στελεχωμένο Συντονιστικό Κέντρο από εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρεται η απαραίτητη καθοδήγηση, πολύτιμες συμβουλές και ο συντονισμός όλων των απαραίτητων ενεργειών ώστε η κάθε κλήση για άμεση ιατρική φροντίδα να εξυπηρετείται αποτελεσματικά και μέσα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Αφού το περιστατικό περάσει από ιατρική έγκριση, στόλος αποτελούμενος από ασθενοφόρα, ελικόπτερα, αεροπλάνα κ.α., αναλαμβάνει την μεταφορά σας στην πλησιέστερη νοσηλευτική μονάδα που χρειάζεστε για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του περιστατικού.

Ποιές είναι οι παροχές των προγραμμάτων της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας;

   

Με το πρόγραμμα της ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, εξασφαλίζεται σε 24ωρη βάση:

 • Χρήσιμες ιατρικές συμβουλές και  οδηγίες οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας.
 • Υγειονομική μεταφορά του παθόντος, με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο.
 • Εισιτήριο πρόωρης επιστροφής και επαναμετάβασης στον τόπο του ταξιδιού.
 • Εισιτήριο στενού συγγενούς για επίσκεψη στον τόπο νοσηλείας καθώς και κάλυψη έως συγκεκριμένων εξόδων διαμονής του σε ξενοδοχείο μέχρι και (5) μέρες.
 • Επαναπατρισμός των μη παθόντων μελών της οικογένειας ( ο/η σύζυγος και τα παιδιά μέχρι 18 ετών).
 • Καλύπτει το/τη σύζυγο και τα παιδιά του Ασφαλισμένου μέχρι το 18ο έτος της3 ηλικίας τους, ακόμα και αν δε συμπεριλαμβάνονται στο ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
 • Αναλαμβάνεται η κάλυψη έως συγκεκριμένα ανώτατα όρια εξόδων της Νοσοκομειακής περίθαλψης σε περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου στο εξωτερικό.
 • Μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασής του, διοργανώνεται η επιστροφή του προς την κατοικία του ή ένα νοσηλευτικό κέντρο, πλησίον αυτής.
 • Μεταφορά σορού καθώς και τα έξοδα επιστροφής των υπόλοιπων μελών της οικογένειας στον τόπο της μόνιμης διαμονής τους.

Επιπλέον, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια δεν περιορίζεται στα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας. Οι καλύψεις παρέχονται σε παγκόσμια έκταση με την υποστήριξη Δικτύου ανταποκριτών και μέσων μεταφοράς σε διάφορες χώρες του κόσμου.

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας:

 Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 *Μπορείτε να δείτε εδώ φωτογραφίες από αεροδιακομιδές ασφαλισμένων μας.

bright5